Træning

Træningen tager udgangspunkt i sportens fem discipliner med fokus på opvarmning, styrke, balance og teknik. Alle kan være med, da man selv styrer, hvor meget man selv mener at kunne træne med og der vil altid være mulighed for at tilpasse sværhedsgraden, mængden og hastigheden. Træningspassene vil følge en sæsonplan, som afsluttes med DM i Militær femkamp. Træningspas vil have dele fra de fem discipliner. Se mere på vores sæsonplan.

Tilmelding til træning

Skriv til: info@mil5kamp.dk eller på vores Facebook side. Husk at se hvad træningen indeholder, så du er klar på hvor og hvad der skal trænes, så du kan have noget godt træningstøj på, som passer til dagens træning.

Pris og kontingent

Træningen er gratis for medlemmer af idrætsforeninger, der er tilknyttet Dansk Militært Idrætsforbund. For alle andre vil det koste 40 kr. Alt efter hvorledes dette års træning går, så vil der være mulighed for at betale for en hel sæson. Pris tilgår, når vi sæsonen er kommet i gang.

DMI-udvalget for Militær Femkamp kan indtil videre tilbyde træning i Københavns området. Se vores Facebook side for hvornår træningerne er planlagt.

Træningssted:

København, Svanemøllen

Mulighed for Forhindringsbane, kast og løb.
Svanemøllens Kaserne, Ryvangs Alle 1, 2100 København Ø.

Vi mødes på Svanemøllens Kaserne ved hovedindgangen, hvor instruktørerne følger jer til forhindringsbanen.